Artikel

Verdedig elke site met Valorant: Brimstone

Verdedig elke site met Valorant: Brimstone

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Brimstone.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Brimstone. een agent met een hoop middelen om het leven van zijn tegenstanders zuur te maken. Hij heeft smokes, molotovs en een pijnlijke ultimate.

Valorant agent Brimstone Signature Ability: Sky Smoke

Brimstone kan door zijn kaart te gebruiken rookschermen inzetten die het zicht van de tegenstander belemmeren. Klik om de locatie in te stellen en bevestig om te lanceren.

Valorant agent Brimstone Incindiary ability

Brimstone lanceert een granaat die een schadelijk vuurveld op de grond vormt.

Valorant agent Brimstone Stim Beacon ability

Brimstone kan op een nabije locatie richten om een Stim Beacon op te roepen, waarmee hij alle spelers die in de buurt zijn Rapidfire geeft.

Valorant agent Brimstone Ultimate Ability: Orbital Strike

Brimstone gebruikt de kaart om een locatie aan te wijzen voor een vernietigende Orbital Strike die bij impact meerdere seconden zeer schadelijke golven uitzend.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders