Artikel

Hou een oogje in het zeil met Valorant: Cypher

Hou een oogje in het zeil met Valorant: Cypher

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Cypher.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van beschikbare Valorant Agents is Cypher. Een één-mans beveiligingsnetwerk die iedere beweging van de tegenstander in de gaten houdt, niemand is veilig zolang Cypher nog in leven is.

Valorant agent Cyper Signature Ability: Spycam

Cypher kan een op afstand bestuurbare camera plaatsen. Na plaatsing kan de ability opnieuw geactiveerd worden om het beeld te bekijken. Met de linkermuisknop kan er tijdens het kijken een pijl afgeschoten worden die geraakte tegenstanders markeert op de kaart.

Valorant agent Cypher Trapwire ability

Cypher kan een onzichtbaar struikeldraad plaatsen tussen twee muren. Tegenstanders die er doorheen lopen worden even vastgezet en onthuld. Als de val niet vernietigd wordt verdooft hij de gevangen tegenstander. Cypher kan het struikeldraad, zolang het niet vernietigd of geactiveerd is, weer oppakken en verplaatsen.

Valorant agent Cypher Cyber Cage ability

Cypher zet een op afstand bestuurbare val uit. Heractiveer de ability om een kooi te creëren die tegenstanders die erdoorheen gaan vertraagt.

Valorant agent Cypher Ultimate Ability: Neural Theft

Cypher kan informatie halen uit gedode tegenstanders, zo kan hij door een lijk te scannen de locatie van de nog levende spelers achterhalen.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders