Artikel

De snelste agent in Valorant: Jett

De snelste agent in Valorant: Jett

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Jett.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Agents is Jett. Zij kan door haar flitsende speelstijl risico's nemen zoals niemand anders dat kan, dit kan terwijl ze haar werpmessen naar haar tegenstanders gooit.

Valorant agent Jett Signature Ability: Tailwind

Jett dasht een klein stuk in de richting waar je heen beweegt.

Valorant Jett Cloudburst ability

Jett gooit een mistwolk die het zicht beperkt bij aanraking. Houd de ability knop ingedrukt om de vlucht van de wolk te buigen.

Valorant Jett Updraft ability

Na een korte oplaadtijd springt Jett zichzelf de lucht in.

Valorant Jett Ultimate Ability: Blade Storm

Jett bewapend zichzelf met meerdere dodelijke werpmessen die gemiddelde schade toebrengen, maar dodelijk zijn bij headshots. Bij iedere kill wordt de voorraad messen weer aangevuld. Met linkermuisknop gooi je één werpmes en met rechtermuisknop gooi je alle overgebleven messen een korte afstand.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders