Artikel

Deze agent maakt elke ability nutteloos in Valorant: KAY/0

Deze agent maakt elke ability nutteloos in Valorant: KAY/0

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is KAY/0.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is KAY/0. KAY/0 kan tegenstanders neutraliseren, omdat zijn vaardigheden die van de abilities van de tegenstander nutteloos maken.

Valorant agent KAY/0 Signature Ability: Zero/Point

VALORANT-Win64-Shipping VGnTQ5DJV5

KAY/0 pakt een mes en kan deze tegen dingen aangooien. Na een paar seconden raakt iedereen in een bepaalde range suppressed, zij kunnen hun abilities tijdelijk niet meer gebruiken.

Valorant agent KAY/0 Frag/Ment ability

VALORANT-Win64-Shipping G96gSMUPQ0

KAY/0 gooit een granaat die meerdere keren afgaat, deze granaat is net niet dodelijk. Althans, voor iemand die full health is.

Valorant agent KAY/0 Flash/Drive ability

VALORANT-Win64-Shipping 1MEl988BhJ

Dit is een flash met een kort lontje, kort na het gooien ontploft de flash en wordt iedereen die hier naar kijkt kort verblind.

Valorant KAY/0 Ultimate Ability: Null/Cmd

VALORANT-Win64-Shipping UDIQxkEaRY

KAY/0 suppressed tegenstanders om hem heen kort, deze tegenstanders kunnen geen abilities gebruiken. Wanneer KAY/0 tijdens zijn ultimate geëlimineerd wordt kunnen teamgenoten hem weer tot leven brengen.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen