Artikel

De geniale Duitse agent Valorant: Killjoy

De geniale Duitse agent Valorant: Killjoy

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Killjoy.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te elimineren.

Een van de beschikbare Valorant agents is Killjoy, een personage met een vaardigheden die vooral gefocust zijn op verdediging. Killjoy kan ook alleen een bom site houden door middel van haar turret en alarm bot.

Valorant agent Killjoy Signature Ability: Turret

VALORANT-Win64-Shipping lcVJReP393

Killjoy kan een turret plaatsen die op tegenstanders schiet wanneer deze in zicht staan van de turret.

Valorant agent Killjoy Nanoswam ability

VALORANT-Win64-Shipping mUaZ4iELLc

Killjoy kan hiermee twee granaten gooien die geactiveerd kunnen worden. Wanneer de granaat de grond raakt wordt deze onzichtbaar totdat Killjoy deze weer activeert, wanneer zij dit doet krijgen tegenstanders die hier op of naast staan schade.

Valorant agent Killjoy Alarmbot ability

VALORANT-Win64-Shipping GFP07KZsyE

Killjoy kan de Alarmbot op de grond leggen, die na plaatsing onzichtbaar wordt. Wanneer tegenstanders in de buurt van de Alarmbot komen gaat deze piepen en krijgen tegenstanders een debuff, waardoor zij twee keer zoveel schade ontvangen.

Valorant agent Killjoy Ultimate ability: Lockdown

VALORANT-Win64-Shipping GFP07KZsyE

Wanneer Killjoy haar ultimate gebruikt kan ze een deel van de map op lockdown zetten. Na een korte timer, kan elke tegenstander die in het lockdown-gedeelte staat zijn of haar wapen niet gebruiken voor enkele seconden.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen