Artikel

Verwar je tegenstanders met Valorant: Omen

Verwar je tegenstanders met Valorant: Omen

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Omen.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Omen. Hij jaagt in de schaduwen en maakt door over het speelveld te teleporteren zijn tegenstanders paranoia over waar hij de volgende keer toe zal slaan. 

Valorant agent Omen Signature Ability: Dark Cover

Omen gooit een onzichtbare bol die op zijn uiteindelijke locatie ontploft in een verduisterend schaduwgebied. Kan opgeladen worden om het bereik te vergroten.

Valorant agent Omen Paranoia ability

Omen stuurt een schaduw in een rechte lijn en beperkt het zicht van iedereen die hij raakt.

Valorant agent Omen Shroud Step ability

Na een vertraging lost Omen op en teleporteert hij een korte afstand.

Valorant agent Omen Ultimate Ability: From the Shadows

Omen kan een willekeurig punt op de kaart selecteren om naar toe te teleporteren. Wanneer hij aankomt is hij een schaduw die teruggaat naar zijn originele locatie als hij vermoord wordt. Als de teleportatie compleet is ben je tijdelijk niet te raken.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders