Artikel

De meest vurige agent in Valorant: Phoenix

De meest vurige agent in Valorant: Phoenix

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Phoenix.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Phoenix. Hij kan met zijn abilities het speelveld in vuur en vlam zetten en is in het heetst van de strijd het meest in zijn element. 

Valorant agent Phoenix Signature Ability: Curveball

Phoenix gooit een flare in een boog. Na een korte pauze ontbrandt de flare in een zeer felle lichtflits die iedereen die er naar kijkt tijdelijk verblindt. De linkermuisknop zorgt voor een boog naar links, de rechtermuisknop voor een boog naar rechts.

Valorant agent Phoenix Hot Hands ability

Phoenix gooit een vuurbal die na een tijdje, of wanneer hij de grond raakt, ontploft. De vuurzone die dit creëert brengt schade toe aan de tegenstander en heelt Phoenix.

Valorant agent Phoenix Blaze ablility

Phoenix maakt een muur van vuur die het zicht blokkeert en iedereen die er doorheen loopt schade toebrengt. De muur kan worden gebogen door de linkermuisknop vast te houden.

Valorant agent Phoenix Ultimate Ability: Run it back

Phoenix markeert zijn huidige locatie. Als hij tijdens de duur van deze ability doodgaat, of wanneer de ability verloopt, wordt hij volledig hersteld herboren op de gemarkeerde locatie.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders