Artikel

Steel zielen met de vampier van Valorant: Reyna

Steel zielen met de vampier van Valorant: Reyna

Een van de beschikbare Agents is Valorant Reyna. De Mexicaanse domineert één tegen één gevechten, Wanneer zij een tegenstander elimineert kan ze healen of zich ongezien verplaatsen.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Valorant Reyna Signature ability: Leer

Reyna beschikt over een vernietigbaar etherisch oog. Wanneer zij het oog naar een locatie werpt, wordt het zicht van tegenstanders die ernaar kijken beperkt.

Valorant Reyna Devour ability

Tegenstanders die door Reyna uitgeschakeld worden laten Soul Orbs achter die drie seconden blijven liggen. Devour consumeert onmiddelijk een Sould Orb in de omgeving en heelt Reyna dan snel over een korte tijd. Devour heeft de mogelijkheid Reyna extra leven te geven maar dit verdwijnt na een tijdje gelijdelijk. Wanneer Empres actief is wordt deze skill automatisch gebruikt en de Soul Orb niet geabsorbeerd.

Valorant Reyna Dismiss ability

Absorbeer onmiddelijk een nabije Soul Orb waardoor Reyna voor even ongrijpbaar wordt. Wanneer Empress actief is wordt Reyna daarnaast ook nog onzichtbaar.

Valorant Reyna Ultimate ability: Empress

Reyna komt in een staat van waanzin waarin haar attack speed, haar snelheid van weapon switch en haar reload speed enorm verhoogd worden. Wanneer Reyna een tegenstander uitschakelt tijdens Empress wordt de duur ervan gereset.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders