Artikel

Ondersteun en heal jouw team met Valorant: Sage

Ondersteun en heal jouw team met Valorant: Sage

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Sage.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Valorant Agents is Sage. Sage is een support agent, zij kan haar teamgenoten healen en reviven. Naast dat zij haar teamgenoten in leven kan houden kan ze ook het leven van haar tegenstanders zuur maken

Valorant agent Sage Signature Ability: Healing Orb

Sage geneest zichzelf of een teamgenoot volledig, binnen in paar seconden.

Valorant agent Sage Slow Orb ability

Sage gooit een stralende bol die een vertragend veld wordt wanneer hij de grond raakt. Iedereen die gevangen wordt in het veld wordt vertraagd, geaard en maakt extra geluid wanneer ze bewegen.

Valorant agent Sage Barrier Orb ability

Sage zet een grote, dikke muur neer. Met de rechter muisklik kun de muur gedraaid worden.

Valorant agent Sage Ultimate Ability: Resurrection

Sage kan een gedode teamgenoot,na een korte tijd, volledig hersteld tot leven wekken door op hun lijk te richten.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders