Artikel

Gebruik de kracht van de natuur met Valorant: Skye

Gebruik de kracht van de natuur met Valorant: Skye

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Skye.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Agents is Skye. Zij kan door haar abilities een agressieve en passieve speelstijl aan nemen. Ook kan zij haar teamgenoten ondersteunen door middel van heals.

Valorant agent Skye Signature ability: Guiding Light

VALORANT-Win64-Shipping P1YBQEruBG

Skye kan hiermee een vogel gooien en wanneer ze deze ability heractiveert ontploffen deze vogels. Tegenstanders die naar de vogel kijken worden kort verblind.

Valorant agent Skye Regrowth ability

VALORANT-Win64-Shipping XlAbDFgGc9

Skye kan hiermee haar teamgenoten healen die in haar buurt staan, ze kan alleen haarzelf niet healen.

Valorant agent Skye Trailblazer ability

VALORANT-Win64-Shipping MvKfIzLAao

Wanneer Skye deze ability gebruikt verandert ze kort in een hond, hiermee kan ze snel rennen en tegenstanders zien. Wanneer ze tegen een tegenstander aan springt krijgen zij een klein beetje schade.

Valorant agent Skye Ultimate ability: Seekers

VALORANT-Win64-Shipping Bb9Oy15eyX

Hiermee roept Skye 3 zoekers op, deze gaan op de dichtbijzijnste tegenstander af. Wanneer deze zoekers een tegenstander raken wordt hun zicht kort verminderd.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen