Artikel

Spot iedere vijand met Valorant Agent Sova

Spot iedere vijand met Valorant Agent Sova

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Sova.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Een van de beschikbare Agents is Sova. Hij kan met zijn sonar pijl de tegenstanders opsporen en zo hun locatie doorgeven aan zijn teamgenoten. Dit maakt hem een goede support agent.

Valorant agent Sova Signature Ability: Recon Bolt

Sova vuurt een pijl af met een sonarzender. De sonargolven van de pijl maken tegenstanders zichtbaar totdat hij vernietigd wordt.

Valorant agent Sova Shock Bolt ability

Sova vuurt een pijl af die een schadelijke golf statische energie uitstoot wanneer hij iets raakt.

Valorant agent Sova Owl Drone ability

Sova zet een bestuurbare drone in waarmee hij een pijl kan afvuren die geraakte tegenstanders zichtbaar maakt.

Valorant agent Sova Ultimate Ability: Hunter's Fury

Sova vuurt tot wel drie dodelijke energie stoten, met onbeperkte range, af. Geraakte tegenstanders krijgen een hoop schade en worden gemarkeerd.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders