Artikel

De giftigste agent in Valorant: Viper

De giftigste agent in Valorant: Viper

Naast accuraat schieten en goed samenspel biedt Valorant een derde manier om het verschil te maken op het speelveld. De tactical shooter van Riot Games heeft namelijk meerdere speelbare agents, met ieder hun eigen speelstijl en abilities. Eén van deze Valorant agents is Viper.

Iedere Agent heeft vier abilities: een signature ability die iedere ronde standaard te gebruiken is, twee abilities die aangeschaft kunnen worden in de winkel en behouden blijven zolang ze niet gebruikt worden en een ultimate ability die opgeladen wordt door tegenstanders te doden.

Eén van de beschikbare Agents is Viper. Met haar chemische wapens kan Viper het lastig maken voor haar tegenstanders om over de map te bewegen. Met haar abilities kan ze plekken smoken, een gas muur opzetten, een plas zuur neerleggen en een gaswolk verspreiden.

Valorant agent Viper Signature Ability: Toxic Screen

Viper stoot een lange lijn gas uit die zij kan heractiveren om een hoge muur van giftig gas te creëren ten koste van brandstof.

Valorant agent Viper Snakebite ability

Viper schiet een projectiel af dat explodeert in een plas schadelijke zuur.

Valorant agent Viper Poison Cloud ability

Viper plaatst een rookmachine die zij kan heractiveren om een giftige rookwolk te creëren ten koste van brandstof. De rookmachine kan worden opgepakt en opnieuw worden geplaatst na een korte afkoelperiode.

Valorant agent Viper Ultimate Ability: Viper's Pit

Viper stoot een enorme gifwolk uit die blijft hangen zolang Viper zich in de wolk bevindt. Spelers in deze wolk hebben een beperkt zicht en de health van tegenstanders gaat snel naar 1 in de wolk.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders