Video

Cinematic Rainbow Six Invitational 2020 event gelekt

14 januari 2020, 13:08

De Rainbow Six Invitational bevat dit jaar een speciaal event wat iets te maken gaat hebben met (olympische) sport. Eerder werd er al een skin van de Duitse operator Sledge in zijn nationale kleuren gelekt en zagen we de eerste beelden van de nieuwe map Stadium.

In de korte video die op Reddit gelekt is zien we Thatcher, Habina en waarschijnlijk Cav in verschillende outfits met hun nationale kleuren. Daarna zien we Blitz aan zijn schild werken en Thermite zijn handen intapen. Ook zien we Cav, Doc, Mira, Pulse en Mozzie zich als team voorbereiden op een volgende match.

Kort erna zien we Thatcher terug op een atletiekbaan door het giftige gas van Smoke rennen en oefent Hibana op een schietbaan haar target practice. Op de achtergrond zie je de tribunes van de nieuwe map Stadium.

De Rainbow Six Invitational begint wordt gespeeld in Montréal en loopt van 7 tot 16 februari. Tickets kun je vinden via de website van Ubisoft.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: