Nieuws

Battlefield 2042 wordt meest 'ambitieuze' Battlefield game tot nu toe

Battlefield 2042 wordt meest 'ambitieuze' Battlefield game tot nu toe

Electronic Arts en Dice hebben vandaag op 9 juni 2021 de nieuwe Battlefield aangekondigd, Battlefield 2042. Een first-person shooter die zich afspeelt in de nabije toekomst. Battlefield staat bekend om haar grootschalige multiplayer modus, die het nu mogelijk maakt met 128 spelers tegelijk te spelen.

Battlefield 2042

Battlefield 2042 gaat de actie verbeteren met real-time evenementen zoals bijvoorbeeld een tornado, dit was ook te zien in de reveal trailer. Deze evenementen brengen een nieuwe vorm van tactische gevechten naar het strijdveld. Ook komen er gloednieuwe wapens, voertuigen en gadgets naar het spel om zo only-in-Battlefield-momenten te creëren.

Battle

In Battlefield 2042 balanceert de wereld op het randje van de afgrond. De voedsel, energie en schoon water tekorten hebben geleid tot tientallen mislukte staten en de grootste vluchtelingencrisis in de geschiedenis. Naast deze crisis sleurt de Verenigde Staten en Rusland de wereld mee in een oorlog. Niet-gelieerde Specialists sluiten zich aan bij beide kampen en vechten niet voor een vlag maar voor de toekomst van de staatlozen in de nieuwe wereld.

Battlefield 2042 4

Spelers kruipen in de huid van Specialists, een nieuw speelbaar character in de Battlefield franchise. Deze Specialists zijn gebaseerd op de vier traditionele Battlefield classes, alle Specialists hebben elk hun eigen unieke Specialist Trait en Specialty.

Battlefield 2042 is de grootste en meest ambitieuze title in de franchise. De game bevat een gamemode genaamd: All-Out Warfare. Dit is de volgende generatie van de populaire modes Conquest en Breakthrough en bevat de grootste maps tot nu toe. Hazard Zone is ook een gloednieuwe squad-based game mode. Wat deze gamemode precies inhoudt weten we nog niet, dit wordt mogelijk bekend gemaakt, samen met enkele andere gamemodes, tijdens de gameplay reveal op 13 juni.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=ASzOzrB-a9E
Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen