Video

FIFA 20 Bundesliga Gameplay Trailer

19 augustus 2019, 20:32

EA Sports staat absoluut niet stil tijdens Gamescom 2019. De maker van FIFA laat weten dat de licentie van de Duitse Bundesliga aanwezig is in FIFA 20. Fans kunnen genieten van alle Bundesliga teams, nieuwe stadions, gezichtsscans en het officiële layout-pakket van de Bundesliga.

Dat is goed nieuws voor FIFA-fans, maar vooral voor de liefhebbers van het Duitse voetbal en de Career Mode. De licentie stelt EA in staat om alle Bundesliga en Bundesliga 2 teams in de game te stoppen, evenals 13 nieuwe stadions. Daarmee komt het totaal op 18 stadions.

Om de authenticiteit van de Bundesliga nog meer te waarborgen, zijn er daarnaast 180 nieuwe gezichtsscans gemaakt van spelers. Ook het officiële pakket van de Bundesliga zal gebruikt worden, waarmee elke Duitse wedstrijd gepresenteerd wordt. Dit betekent dat de bijbehorende authentieke geluiden, wedstrijdbal, presentatie en lay-out van de Duitse competitie in de game aanwezig zijn. Elke Duitse wedstrijd zal de ervaring wekken dat deze in het echt op tv uitgezonden wordt.

Eerder deze maand bracht EA meer informatie uit over de nieuwe Career Mode in FIFA 20. Wij gingen in op de belangrijkste nieuwe features.